Alm. FirmaFrugt til virksomheden

Frisk frugt leveret direkte til jeres virksomhed

​Frisk og Varieret

Vi udvælger dagligt den mest friske og sæsonaktuelle frugt til lige netop jeres tilpassede frugtordning.

Leveret lige til døren

Lad vores serviceorienterede chauffør leverer jeres friske FirmaFrugt helt op på kontoret i jeres åbningstid.

​Frugt fra hele verden

Med en Fimafrugtordning hos os, vil du opleve stor variation i FrugtKurv- eller kasse, med friske frugt fra hele verden.

​Almindelig frugt

fruit-sort

BasisFrugt 25 stk

Pris: 106,50 kr.

​Ved at vælge BasisFrugt som din FirmaFrugtordning, vælger du en simpel og gennemskuelig løsning, når du skal have frugt til virksomheden, eksempelvis med en BasisFrugt 25 stk. Med BasisFrugt får du nemlig udelukkende håndfrugt, bestående af håndfrugter, såsom Bananer, Æbler, Pærer, Ferskner, Nektariner, Clementiner og lign. På denne måde får du en simpel, lækker og gennemskuelig Frugtordning til din virksomhed, hvor du ikke pludselig står med en skærefrugt eller andre snackprodukter, som erstatning for den FirmaFrugt du har bestilt.​

Unik Frugtordning

Frugt til virksomheden skal tilpasses til lige netop jeres behov, og derfor tilbyder vi skræddersyet FirmaFrugt

– helt uden merpris.​

Stort udvalg

Dag for dag og uge for uge tilpasses indholdet af alle vores Frugtkurve, baseret på kvaliteten og friskheden af årstidernes modne frugter.

Pakkeriet

Alle FrugtKurven pakkes individuelt og nænsomt i vores eget pakkeri, bestående af vores eget oplærte pakkeripersonale.​

​Almindelig frugt

fruit-sort

Frugtkurv Mellem

Pris: 178 kr.

Ved at vælge en Almindelig FrugtKurv, får du en lækker og frisk FrugtKurv med Bananer, Æbler, Pærer og sæsonfrugter, samt 500g lækre og Stenfri Vindruer. Ønsker du en almindelig FrugtKurv som din FirmaFrugt, vil du kunne vælge mellem 4 forskellige størrelser, hvoraf FrugtKurv Mellem består af 40 stykker frisk og håndpakket Frugt, samt 500g Stenfri Vindruer. Du har naturligvis altid mulighed for at kunne tilpasse din Frugtordning til lige netop jeres behov, både i antallet af frugt, men også i fordelingen af typer og sort.

Miljøpolitik

Frugten leveres i 100% PVC-fri FrugtKurve, som er fremstillet med henblik på optimal fødevaresikkerhed og høj hygiejne.

Tilføj Snacks

Frugt til firmaet kan suppleres af et stort udvalg af Snacks, såsom SnackGulerødder, SnackGrønt, Nødder etc.

Levering

Din FirmaFrugt leveres af samme faste chauffør, så han kender jeres tur og Frugtordningen leveres korrekt hver gang.

hand  Prøv også vores Økologiske Firma Frugt​

​Øko FrugtKurv 25 stk

Pris: 126,50 kr.

Få 25 stykker frisk og lækker Økologisk FirmaFrugt til virksomheden.

​Øko FrugtKurv 75 stk

Pris: 324,50 kr.

Økologisk FrugtKasse med hele 75 gode grunde til at holde sig frisk og fyldt med gode smagsoplevelser.

Økologiske Blåbær

Pris: 25 kr.

Tilføj Økologiske Blåbær, som det lille ekstra til Firma Frugt.

Cocohagen Kakaotrøfler

Pris: 45 kr.

100% naturlige og Økologiske Dadelslik. 100% laktosefri, 100% glutenfri, 100% vegansk.

Frugtkurve og frugtkasser er firmafrugt til hele landet

Hos Firma-Frugt tilbyder vi et stort udvalg af friske og lækre frugtkurve og frugtkasser til enhver virksomhed.

Du kan naturligvis blande din helt egen kasse af kollegaernes yndlingsfrugter, eller du kan vælge vores basis frugtkasser. Uanset hvad kan du være sikker på at opleve et stort sortiment af flere varianter, der med garanti vil blive et hit blandt kollegaerne.

Vores frugtkurve og frugtkasser kommer i flere størrelser, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til antallet af frugtelskere på din arbejdsplads. I kasserne kan du finde de mest populære håndfrugter såsom bananer, pærer og æbler, der alle er spiseklare.

Vælg den frugtkurv, der passer allerbedst til dig og din virksomhed, og giv et frisk pust til hverdagen med lækre frugter.

Frugtkurve fuld af variation og friskhed

Hvis du vælger en frugtkurv hos os, så vælger du en kurv sprængfyldt med frisk, lækker og varieret frugt. Vi gør os nemlig umage for hver frugtkurv, vi blander. Vi udvælger de allerbedste frugter, pakker dem nænsomt i smarte kurve og kasser, og så leverer vi dem lige til døren.

Hos os får du branchens største variation, hvor frugtkurvens indhold tilpasses dag for dag – alt efter kvaliteten og friskheden af årstidens frugter. Vi udvælger nemlig de mest friske og sæsonaktuelle frugter til jeres tilpassede frugtordning.

Frugtkasser i alle størrelser

Er din arbejdsplads fyldt med frugtelskende kollegaer? Så har vi med garanti en frugtkasse, der passer til dig. Vi har nemlig frugtkasser i alverdens størrelser, hvor du kan vælge helt frit mellem 20 og 100 stykker frugt (og alt derimellem). Har du behov for mere, kan du naturligvis skræddersy din løsning, så I aldrig løber tør for frisk firmafrugt.​

Vores levering af firmafrugt er ganske simpel. Vi leverer nemlig frugtkassen helt op på kontoret – hvad enten din arbejdsplads er placeret i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Vi er altid fleksible, når det angår dine ønsker din både indholdet i frugtkasserne og leveringen. Ønsker du at få leveret flere gange om ugen? Eller måske hver anden uge? Uanset dine behov og ønsker, står vi altid klar til at imødekomme dem.

Har du lyst til at supplere frugtkassen med andre godter, kan du vælge mellem vores store udvalg af lækre grøntsager, skærefrugt og nøddeblandinger. Det giver et lækkert alternativ til at lette den lille snacksult, der kan komme i løbet af dagen.

Frugt til virksomheder - Firmafrugt

Hos Firma-Frugt gør vi altid lidt ekstra ud af vores personlige service. Vi bestræber os efter at give dig den bedste oplevelse, når du ønsker en frugtordning til din virksomhed. Derfor er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Glæd dine kollegaer med frisk frugt, og vælg én af vores frugtkasser. Vi ser frem til at levere frugt til din virksomhed!

​Få et tilbud jeres FirmaFrugt & Frugtordning

Skriv dine oplysninger her og bliv kontaktet

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresse

Litauen Allé 13, Bygn. 20-01

2630 Taastrup, København

CVR nr.: 25132726