LEVERING AF FIRMA FRUGT

– Find alle informationer her på siden

Vi leverer i hele landet

FrugtKurven leverer Firmafrugt og Frugtordning til virksomheden eller firmaet med egne.

Erfarne chauffører

Vi bruger faste frugt-chauffører – naturligvis. Sikkert, nemt og personligt.

Pakkeriet

Alle pakkes nænsomt i vores eget pakkeri af vores eget oplærte pakkeripersonale.

Levering af firmafrugt – frugtkurve og frugtkasser

Med en Frugtlevering fra Firma-Frugt kan du vælge lige præcis den frugtordning der passer til din virksomheds behov.

Når du har valgt den bedste frugtordning til din virksomhed, udvælger vi nøje frugterne, pakker dem nænsomt og transporterer dem sikkert i smarte kasser.

Vi leverer frugtkasser og frugtkurve i flere størrelser og variationer. Hos os kan du skræddersy den ideelle frugtordning til dig og dine kollegaer, ligesom du selv kan vælge hvornår og hvor ofte, du ønsker frugtlevering.

Personlig levering af firmafrugt

Vi går op i god og personlig service. Hos os får du altid den samme serviceorienterede chauffør, som glædeligt leverer din frugtkasse eller frugtkurv helt op på kontoret, så du – på nemmeste vis – kan glæde kollegaerne med frisk og lækker frugt hver dag.

Vi bestræber os altid efter at give dig en personlig oplevelse og en grundig vejledning, når du skal stable en frugtordning på benene. Du skal hverken snakke med en maskine eller kun have kontakt med os på mail. Tværtimod ringer vi dig op og aftaler grundigt, hvilke behov I har, og hvordan I ønsker jeres frugtordning skal være. Vi guider naturligvis med vores frugtekspertise, så vi sammen kan finde den bedste løsning til jer.​

dk-kort

Tilpas arbejdspladsens frugtordning, så den passer til jer, og lad os klare resten. Vi udvælger, pakker og leverer altid firmafrugt med et smil på læben!

Levering af frugt, nødder og snacks til virksomheden

En frugtordning er ikke bare en frugtordning. Det er hit for enhver medarbejder, der ønsker en sprød snack i løbet af dagen, ligesom det pryder ethvert mødelokale med appetitvækkende frugter og snacks.

Når du vælger en frugtordning hos os, kan du tilpasse og opgradere den, så den indeholder alt det, dine kollegaer elsker. Du kan derfor supplere frugtkurven med grøntsager, skærefrugt og nøddeblandinger – med direkte levering til virksomheden.

Lokal frugtleverandør i hele landet

Hos Firma-Frugt har vi ingen geografisk begrænsning på frugtlevering. Tværtimod. Vi mener nemlig, at alle arbejdspladser i Jylland, på Fyn og Sjælland har ret til frisk frugt – leveret direkte til døren. Du får sat din egen servicemindede chauffør på hver levering, så du kan være helt sikker på en personlig levering hver gang.

Har du spørgsmål til vores frugtordning eller vores frugt leveret til virksomheder? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi er med dig under hele processen – både før, under og efter, du har valgt din frugtkurv.

Kontakt os på +45 51 50 11 95, hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller har brug for hjælp. Vi glæder os til at høre fra dig!

​​

​Få et tilbud jeres FirmaFrugt & Frugtordning

Skriv dine oplysninger her og bliv kontaktet

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresse

Litauen Allé 13, Bygn. 20-01

2630 Taastrup, København

CVR nr.: 25132726