Øko. Frugtordning

Frisk frugt leveret direkte til jeres virksomhed

​Frisk og Varieret

Vi udvælger dagligt den mest friske og sæsonaktuelle frugt til lige netop jeres tilpassede frugtordning.

​Leveret lige til døren

Lad vores serviceorienterede chauffør levere jeres næste frugtkurv eller frugtkasse helt op på kontoret.

​Frugt fra hele verden

Med markedets største variation vil I opleve frisk frugt fra hele verdenen samt en stor variation.

Økologisk

hand-sort

Øko FrugtKurv 25 stk.

Pris: 126,50 kr.

Økologisk frugtordning findes i såvel Økologiske frugtkurve og økologisk frugtkasse. Opleve naturens bedste og sæsonaktuelle frugter med store variation mellem massevis af forskellige sorter og frugttyper. En økologisk frugtordning er det naturlige valg.

Miljøpolitik

Frugten leveres i genbrugelige og fødevaregodkendte frugtkasser.

Stort udvalg

Dag for dag og uge for uge tilpasses indholdet af alle vores Frugtkurve.

Pakkeriet

Alle pakkes nænsomt i vores eget pakkeri af vores eget oplærte pakkeripersonale.

Økologisk

hand-sort

Øko FrugtKasse 75 stk.

Pris: 324,50 kr.

Økologisk frugtordning findes i såvel Økologiske frugtkurve og økologisk frugtkasse. Opleve naturens bedste og sæsonaktuelle frugter med store variation mellem massevis af forskellige sorter og frugttyper. En økologisk frugtordning er det naturlige valg.​

Miljøpolitik

Frugten leveres i genbrugelige og fødevaregodkendte frugtkasser.

Stort udvalg

Dag for dag og uge for uge tilpasses indholdet af alle vores Frugtkurve.

Pakkeriet

Alle pakkes nænsomt i vores eget pakkeri af vores eget oplærte pakkeripersonale.

peanut_2  Prøv også vores udvalg af nødder

Nøddebakke

Pris: 30 kr.

Udvalget spænder vidt med mange forskellige nødder og nøddeblandinger.​

Nøddekurv

Pris: 150 kr.

Nøddekurven er bestående af et varieret udvalg af gode nødder samt tørret frugt.​

Happy Mix 800g

Pris: 80 kr.

Med en fin og karakteristisk smag af Pistacie i en skal disse den perfekte snack.

Funky Mix 1kg

Pris: 90 kr.

En special nøddeblanding fra FrugtKurven – findes derfor KUN hos os..

Økologisk firmafrugt er øko frugt leveret til virksomheden

Hos Firma-Frugt tilbyder vi en lang række frugtkurve og frugtkasser til enhver virksomheds frugtordning, og økologisk firmafrugt er naturligvis ingen undtagelse. 

Vores øko frugt til virksomheder kommer i kasser og kurve af flere størrelser, så der er noget til den mindre, mellemstore og store virksomhed.

Vi tilbyder økologisk firmafrugt leveret direkte til døren af vores serviceorienterede chauffører. Vi udvælger vores øko frugt efter de modne og friske sæsonaktuelle frugter, så du kan opleve en varieret frugtordning af sprøde, saftige frugter til enhver smag.

Vælg lige netop den frugtkasse, der matcher jeres behov og ønsker, og glæd kollegaerne med friske oplevelser af 100% økologisk frugt hver dag. Vi tør godt garantere, at vores øko frugt bliver et hit på arbejdspladsen!​

Økologisk firmafrugt – årstidernes øko frugter

Når vi pakker vores økologiske firmafrugt, udvælger vi altid de bedste frugter. Samtidig varierer vi vores frugtkurve og frugtkasser dagligt, så du både kan opleve det mest populære frugt og sæsonakutelle frugter.

Vores økologiske frugt er dyrket af en 100% økologisk frugtleverandør. Det betyder, at frugten er dyrket med færre sprøjtemidler og overfladebehandlinger på jordbrug, der er certificeret til økologisk frugt. Derfor kan du være helt sikker på, at vi leverer 100% økologisk, statskontrolleret frugt til din virksomhed, når du vælger en af vores økol frugtkasser eller frugtkurve. 

Nyd godt af vores afvekslende sortiment af de mest populære frugter såsom bananer, pærer og æbler, og nyd friske, sæsonaktuelle frugter leveret til din virksomhed.

Øko frugt til virksomheder - naturligvis

Hos Firma-Frugt gør vi os umage for at skabe et sortiment, der passer til enhver præference. Derfor har vi naturligvis også øko frugt til virksomheder, der foretrækker det. Vi går op i at skabe et univers af frugtordninger til enhver virksomhed – uanset om du har specifikke krav til frugtkassens indhold, levering eller noget helt tredje.

​Vi bestræber os efter at imødekomme ethvert behov, du måtte have. Derfor kan du enten vælge en af vores færdigblandede øko frugtkasser, ligesom du kan blande din helt egen. På den måde kan du blande kollegaernes yndlingsfrugter og de frugter, der er i høj kurs.

Har du lyst til at supplere den økologiske firmafrugt med andre snacks? Så kan du vælge mellem vores udvalg af Økologisk SnackGrønt, nøddeblandinger og meget mere. Giv et frisk pust til dagligdagen med økologiske, lækre snacks fra FirmaFrugt!

Økologisk firmafrugt – vælg rigtigt

Vores økologiske frugtordning består af flere forskellige sorter og frugttyper af det naturlige valg. De leveres desuden med omtanke for miljøet i genbrugelige og fødevaregodkendte frugtkasser, så er designet til at holde frugt godt beskyttet og frisk under transport.

Vælger du økologisk firmafrugt, så vælger du helt rigtigt. Oplev vores udvalg af forskellige løsninger, og vælg lige netop den, der passer allerbedst til din virksomhed. Har du spørgsmål til vores øko frugt til virksomheder, eller har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige løsning?

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp. Er du interesseret i en frugtordning hos os, kan du udfylde vores kontaktformular. Så ringer vi dig op, så vi sammen kan skræddersy den bedste løsning til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

​Få et tilbud jeres FirmaFrugt & Frugtordning

Skriv dine oplysninger her og bliv kontaktet

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresse

Litauen Allé 13, Bygn. 20-01

2630 Taastrup, København

CVR nr.: 25132726